Džeko: "Želim da pređem u Milan"

Fudbaler Volfsburga i reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko izjavio je da bi želeo da pređe u italijanski Milan.

Izvor: B92

Sreda, 10.06.2009.

12:27

Default images

Italijanski mediji naveli su da je planirano da Džeko bude prvo pojačanje kluba sa ’San Sira’, posle odlaska Brazilca Kake u madridski Real. Generlani menadžer Milana Adrijano Galijani potvrdio je da je klub zainteresovan za napadača Volfsburga, a mediji spekulišu i da je uspeo da se dogovori oko ličnih uslova sa 23-godišnjim Džekom, ali da pregovori sa nemačkim klubom još uvek traju.

Volfsburg je ove sezone osvojio prvu titulu u Bundes ligi, a Džeko je postigao 26 golova na 32 utakmice.

"Prošla sezona je bila sjajna, ali imam 23 godine. Želim da napredujem i potvrdim svoj kvalitet u nekom drugom klubu, posle osvojene titule u Nemačkoj. Oduvek sam sanjao da zaigram za Milan. 'Rosoneri' i Real Madrid su pravili istoriju fudbala", istakao je Džeko.

Džeko je karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru, a pored Volfsburga igrao je još za Teplice. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupio je na 17 utakmica i postigao devet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: