Odbojkašice pobedile Španiju

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Španiju u Nišu sa 3:0 (25:12, 25:17, 30:28) u prvoj utakmici trećeg vikenda Grupe A Evropske lige.

Izvor: B92

Petak, 05.06.2009.

20:07

Default images

Odbojkašice Srbije odigralo su odlično prva dva seta i posle ubedljivog vodjstva u završnici meča dozvolile protivnicima da dodju do šanse da umanje poraz. Uz podršku publike u hali "Čair" to se, ipak, nije dogodilo.

Selektor Srbije Zoran Terzić rekao je da može da bude zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Posle odličnog prvog seta i dobro odigranog početka drugog seta došlo je do opuštanja, koje se odrazilo na treći set. Mogu da budem zadovoljan igrom ekipe i pored nešto bledjeg izdanja u završnici".

Prema njegovim rečima, mnogo je teže odigrati drugi meč.

"Kada lako pobedite protivnika teško je pronaći motiv. Nadam se da imamo dovoljno pameti da to sutra sebe ne dozvolimo"

Naredni meč Srbija i Španija igraju u subotu od 18 sati, takođe u Nišu.

Srbija je prva na tabeli Grupe A sa četiri pobede i jednim porazom, dok je Španija druga sa skorom 3-2. U drugoj utakmici trećeg vikenda sastaju se Grčka i Bugarska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: