Vaterpolisti na pripremama u SAD

Vaterpolisti Srbije nalaze se u SAD gde se nalaze na pripremama za predstojeći Svetski šampionat koji sredinom jula počinje u Rimu.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.06.2009.

09:50

Default images

Prvog radnog dana vaterpolisti su radili u teretani i održali su dva treninga na bazenu Pacifik Univerzitet, uključujući i zajednički trening sa domaćom reprezentacijom. U igri na dva gola, Srbija je bila znatno ubedljivija od olimpijskog vicešampiona. Svi iz reprezentacije su izrazili zadovoljstvo uslovima i početkom priprema.

Filip Filipović istakao je da je reprezentaciji SAD nedostajao nosilac igre Azevedeo, kao i Pauers.

„Bez njih teško mogu nešto više da urade“, rekao je Filipović, podsećajući da su SAD naš rival i na finalnom turniru Svetske lige u Podgorici.

Dobro smo krenuli. Sigurno će se osetiti i kriza zbog adaptacije na vremensku razliku, ali prvi dan je ibo kakav smo hteli“, rekao je trener Dejan Stanojević.

Jedini manji problem bio je sa kvalitetom smeštaja, pošto je srpska selekcija prvobitno bila smeštena u okviru Pacifik Univerziteta gde sobe ipak nisu bile prikladne za pripreme sportista. Kao novo rešenje izabran je hotel Hilton gde će srpski vaterpolisti ostati do petka, posle čega se seli u Berkli.

Nije im bilo prijatno zbog cele priče jer znaju kakve uslove imaju u Srbiji. Sa druge strane i sami su se našli u istom objektu, ali iz svojih razloga nisu želeli da ga napuste. Samo smo rekli da tražimo bolje uslove boravka. Pacifik Univerzitet je izvanredan sa sadržajima, ali smeštaj nije ono što se očekuje kada su vrhunski sportisti u pitanju“, rekao je tim menadžer Nikola Kuljača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: