Partizanov kamp na Zlatiboru

Fudbalski klub Partizan će u saradnji sa opštinom Čajetina od 20. juna organizovati na Zlatiboru letnji kamp u okviru projekta „Partizan škola fudbala“.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2009.

23:52

Default images

Sportski direktor šampiona Srbije Ivan Tomić rekao je da projekat nije namenjen samo za decu koji navijaju za Partizan. On je naglasio da je cilj da se najmlađi usmere na fudbal i sport uopšte.

“Naglasio bih da ovaj projekat nije zamišljen samo za decu koja navijaju za Partizan, već je otvoren i za svu ostalu decu, i mi, sem toga što želimo da im damo mogućnost da se približe Partizanu, takođe želimo da ih približimo fudbalu i sportu uopšte, da ih odvojimo od negativnih uticaja kojima su svakodnevno okruženi. Sa te strane sam siguran da ovaj kamp posle onoga, koji je zimus organizovan u Herceg Novom postati tradicija. Mi sa naše strane obećavamo da ćemo na svaki način produbljivati saradnju sa Opštinom Čajetina i da postoji mogućnost da na Zlatiboru organizujemo pripreme prvog tima u budućnosti“, rekao je Tomić.

Izvršni direktor marketinga „crno-belih“ Vladimir Jarić izjavio je da će svi polaznici kampa će raditi po konceptu omladinske škole FK Partizan. Svaki polaznik će dobiti sportsku opremu i to dve majice, dva šorca, dve trenerke, šuškavac, sportsku torbu.

“Ono što je bitno, da će naši treneri biti prisutni na kampu sve vreme i pažljivo pratiti rad dece, i po završetku kampa najtalentovanija deca će biti pozvana da budu gosti na Sportskom centru Partizan – Teleoptik, gde bi bili priključeni trenažnom procesu u selekcijama omladinske škole pod budnim okom, kako trenera omladinske škole, tako i sportskog direktora i trenera prvog tima“, rekao je Jarić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: