B92: Isah i Parker ostaju u Zvezdi?

Crvena zvezda stupila u kontakt sa bivšim klubovima Isaha i Parkera, najavila isplatu svih dugovanja i otvorila mogućnost njihovog povratka u klub.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2009.

22:02

Default images

Kako nezvanično saznaje B92, operativci kluba obavili su novu rundu razgovora sa klubovima i menadžerima dva igrača, i obećali isplatu svih dugovanja iz prethodne sezone, koje su agenti dva fudbalera navodno prihvatili.

Dva stranca koja su ostavila najbolji utisak u drugoj polusezoni srpske superlige, Aval Isah i Bernard Parker prema poslednjim nezvaničnim informacijama mogli bi vrlo lako da nose dres Crvene zvezde i naredne sezone.

Uz ostanak Isaha i Parkera, gotovo sigurno na "Marakanu" se vraća Purović koga će u potpunosti tokom pozajmice plaćati Sporting, a očekuju se razgovori i sa nekadašnjim reprezentativcem Aleksandrom Trišovićem, koji se vraća iz Ukrajine.

Pored ovog kvarteta, Petrović je kao veliku želju za narednu sezonu najavio Dušana Bastu, a vrlo lako konkurenciju na golu mogao bi da pojača iskusni Djuričić iz kulskog Hajduka koji bi takodje došao kao slobodan igrač.

Nezvanično, crveno-beli su završili posao i sa napadačem Zemuna i najboljim igračem tog tima Dejanom Lekićem, ali nije isključeno da će narednih dana biti još nekih iznenadjenja, poput povratka Dušana Baste...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: