Adrijano nastavio po starom

Fudbaler brazilskog Flamenga Adrijano mogao bi da bude disciplinski kažnjen od strane tog kluba pošto se u utorak nije pojavio na treningu.

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2009.

20:52

Default images

Brazilac je došao u Flamengo prošlog meseca pošto je prethodno napravio kraću pauzu u igranju fudbala, zbog čega je milanski Inter raskinuo ugovor sa njim. Napadač se na teren vratio prošlog vikenda kada je bio strelac jednog gola u pobedi Flamenga nad Atletiko Paranenseom (2:1), a sa terena je ispraćen ovacijama navijača.

Međutim, 27-godišnji Adrijano se potom, u utorak, bez ikakve najave ili objašnjenja, jednostavno, nije pojavio na redovnom treningu.

"Njegovo odsustvo nije bilo planirano. Znaćemo zašto je propustio trening kada bude došao ovde i dao nam objašnjenje", rekao je trener Flamenga Cuca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: