Eto želi da ostane u Barsi

Napadač novog evropskog klupskog šampiona Barselone, kamerunski reprezentativac Samjuel Eto izjavio je, da želi da i dalje igra za taj klub.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 01.06.2009.

16:06

Default images

U razgovoru sa katalonskim medijima Eto je kazao da je svestan da ima dovoljno osnova za spekulacije da će ga Barsleona poslati u neki drugi klub u zamenu za novo pojačanje.

"Srećan sam u Barseloni i nadam se da ću i dalje postizati golove za klub. Moj zadatak na terenu nije samo da postižem golove već i da pomažem na sredini terena i u odbrambenoj liniji. U Barseloni se odlično snalazim i nadam se da neću morati da se u drugom klubu prilagođavam novom načinu igre", rekao je Kamerunac.

Eto je kazao da je izuzetno zadovoljan rezultatima u upravo završenoj klupskoj sezoni, i da se nada da će u predstojećem periodu biti uspešan i na reprezentativnom planu.

"Sada se okrećem Kamerunu i plasmanu na Svetsko prvenstvo. Pred nama je nakoliko važnih utakmica i svesni smo da ne smemo da napravimo ni jedan kiks", zaključio je Eto.

Italijanski mediji objavili su u ponedeljak da je Barselona "ušla u trku" sa Realom oko kupovine Zlatana Ibrahimovića i da je ponuda katalonskog kluba Samjuel Eto i 35 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: