Real i Barsa "jure" Ibrahimovića

Real i Barselona ušli su u trku za napadačem italijanskog Intera iz Milana Zlatanom Ibrahimovićem, objavio je italijanski sportski dnevnik "Gazeto delo Sport".

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2009.

15:02

Default images

Novinar tog lista tvrdi da je novi predsednik Real Madrida Florentino Peres spreman da za sjajnog golgetera Interu ponudi 45 miliona evra i Veslija Snajdera, dok "katralonski" klub za Ibrahimovića nudi napadača Samjuela Etoa i 35 miliona evra.

"Gazeta delo Sport" prenosi i da je Peres prikupio 250 miliona evra, koje će potrošiti u predstojećem prelaznom roku.
Ibrahimović je, prenosi italijanski dnevnik, izrazio želju da promeni sredinu i najavo da će uskoro doneti odluku gde će nastaviti karijeru.

"Ne znam šta budućnost donosi. Osvojio sam sve u Italiji i mislim da mogu da krenem dalje. Predstoje mi kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo u dresu švedske reprezentacije i nakon toga ću doneti odluku", kazao je 28. godišnji golgeter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: