JJ: 'Čuvam se za bitne mečeve'

Srpska teniserka Jelena Janković ocenila je u Parizu da je protiv Jarmile Grot veoma brzo pronašla pravi ritam i lako došla do pobede i plasmana u 1/8 finala.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2009.

19:03

Default images

"Ona je počela meč sa punim intenzitetom i mislila sam da će biti mnogo teško. Stvari se okrenule posle drugog gema, pronašla sam svoju igru i taktički se dobro snašla. Lagano sam završila posao", rekla je Jankovićeva novinarima na Rolan Garosu. U drugom setu Jankovićeva je zatražila medicinski tajm-aut zbog problema sa trbušnim mišićem.

"I ranije me je boleo trbušni mišić, ali sam trpela. Danas je bol bio malo jači, imam istegnuće mišića. Ipak, navikla sam se na to i uvek zaboravim na bol kada izađem na teren", objasnila je ona.

Srpska teniserka dodala je da je dobro što u prva tri kola na Rolan Garosu nije igrala dugačke i iscrpljujuće mečeve.

"Prošle godine sam na početku turnira igrala teže mečeve protiv Agnješke Radvanske i Dominike Cibulkove. Tada sam se mnogo više umorila do završnice, kada mi je potrebno najviše snage. Ove godine se čuvam za najvažnije mečeve", navela je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: