Edi Džordan na klupi Filadelfije

Rukovodstvo Filadelfije imenovalo je Edija Džordana za novog trenera.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2009.

16:30

Default images

Nekadašnji strateg Vašingtona potpisao je višegodišnji ugovor sa Siksersima i zameniće Tonija Dilea, koji je vodio ekipu od decembra kao privremeno rešenje, da bi se po završetku sezone, nakon eliminacije u prvom kolu plej-ofa, vratio u upravu kluba.

Nekadašnji košarkaš Klivlenda, Nju Džersija, Lejkersa i Portlanda bio je prvi od petorice kandidata koji je razgovarao sa rukovodstvom Siksersa, a našao se i na vrhu liste kandidata za jedinu preostalu upražnjenu trenersku poziciju, u Sakramentu, njegovom nekadašnjem klubu.

Džordan ima učinak od 230 pobeda i 288 poraza tokom boravka na klupi Sakramenta (97/98), odnosno Vašingtona (03/08). Sa Vizardsima je četiri puta zaredom ostvario plasman u plej-of, iako su samo jednom prošli prvo kolo, a otkaz u Vašingtonu dobio je prošlog novembra nakon starta od 1-10.

Siksersi su ušli u plej-of sa 6. pozicije u Istočnoj konferenciji i vodili su sa 2:1 u pobedama protiv Orlanda, ali nisu uspeli da prođu dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: