RG: Polovičan učinak Srba

Srpski teniseri zabeležili su dve pobede i dva poraza petog dana na Rolan Garosu, a meč Novaka Đokovića i Sergeja Stahovskog prekinut je zbog mraka.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2009.

21:56

Default images

Jelena Janković plasirala se u treće kolo pobedom nad Slovakinjom Magdalenom Ribarikovom, i u narednom je oečkuje duel sa Australijankom Jarmilom Grot. Poraz je zabeležio Viktor Troicki koji je u drugom kolu izgubio od petog nosioca Huana Martina Del Potra. Polovičan učinak imao je Nenad Zimonjić.

On je u dublu zajedno sa Danijelom Nestorom obezbedio plasman u drugu rundu pobedom nad arentinskom kombinacijom Ker-Zebeljos. U konkurenciji mešovitih parova Zimonjić je zajedno sa Kineskinjom Zi Jan poražen od Ruskinje Klejbanove i Brazilca Soareša.

Jelena Janković izjavila je nakon plasmana u treće kolo da 'konačno liči na sebe'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: