Bekam i dalje juri Šiltona

Dejvid Bekam se našao među 24-icom igrača engleske reprezentacije koji će narednog meseca igrati kvalifikacione mečeve.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2009.

10:50

Default images

Ponovni poziv dobio je i Geri Nevil. Engleze u narednom mesecu očekuju dueli protiv Kazahstana i Andore. Bekam, koji kao pozajmljen igrač Los Anđeles Galaksija nastupa za Milan postigao je 17 golova na 110 mečeva za reprezentaciju. 34-godišnjak se nada da će igrati i na narednom Svetskom kupu u Južnoj Africi, gde bi oborio rekord golmana Pitera Šiltona, koji je za Englesku igrao 125 puta.

Nevil ima 86 nastupa od 1995. godine, a za reprezentaciju nije igrao od poraza od Španije u februaru 2007. godine. Još jedno iznenađenje na spisku je golman Vest Bromvič Albiona Skot Karson.

Džermejn Defo i Tio Volkot su se oporavili od povreda i verovatno će se naći u napadu zajedno sa Vejnom Runijem. Engleska vodi u grupi šest sa pet pobeda. „Gordi albion“ je pobedio Kazahstan sa 1:4, a Andoru sa 0:5 u prvim duelima.

SPISAK:
Golmani: Skot Karson (WBA), Robert Grin (Vest Hem), Pol Robinson (Blekburn).
Igrači odbrane: Vejn Bridž (Mančester Siti), Ešli Kol (Čelsi), Rio Ferdinand (Mančester Junajted), Glen Džonson (Portsmut), Džolion Leskot (Everton), Geri Nevil (Mančester Junajted), Džon Teri (Čelsi), Metju Apson (Vest Hem).
Igrači sredine terena: Geret Beri (Aston Vila), Dejvid Bekam (Milan), Majkl Karik (Mančester Junajted), Stiven Džerard (Liverpul), Frenk Lampard (Čelsi), Tio Volkot (Arsenal), Šon Rajt-Filips (Mančester Siti), Ešli Jang (Aston Vila).
Napadači: Karlton Kol (Vest Hem), Piter Krauč (Portsmut), Džermejn Defo (Totenhem), Emil Heski (Aston Vila), Vejn Runi (Mančester Junajted).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: