Lekić protivkandidat Lukiću

Prvi put u istoriji Fudbalskog kluba Crvena zvezda Skupština kluba će na izborima birati između dva kandidata za predsednika.

Izvor: B92

Petak, 22.05.2009.

19:33

Default images

Generalni direktor "Vitro grupe", zastupnika Sitroena za Srbiju, Dragoljub Lekić kandidovan je za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda. Lekića je za predsednika Zvezde, kako se navodi na sajtu crveno-belih, kandidovalo pet članova klupske Skupštine, ali njihova imena nisu saopštena. Kandidatura Lekića priključena je tri dana pre roka.

Drugi kandidat za predsednika Zvezde je član generacije koja je 1991. godine osvojila titulu prvaka Evrope Vladan Lukić, koga su za tu funkciju predložili veterani i radna zajednica kluba iz Ljutice Bogdana.

Kandidaturu Dragoljuba Lekića za B92 je prokomentarisao i njegov protivkandidat Vladan Lukić

„Drago mi je što će prvi put u istoriji Zvezde biti više kandidata za predsednika. Buirajući između Lekića i mene članovi Skupštine ce imati lak izbor – biraće između prošlosti i budućnosti, biraće između Partizana i Zvezde“, rekao je Vladan Lukić za B92.

Izborna Skupština Crvene zvezde biće održana 26. maja od 18 časova.

Dosadašnja uprava kluba na čelu sa Dan Tanom, u čijem je Upravnom odboru bio i Lekić, podnela je ostavku krajem aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: