Englezi u krizi sa golmanima

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo ostao je bez prvog golmana Dejvida Džejmsa pred mečeve kvalifikacija za SP 2010.

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2009.

11:49

Default images

Džejms je propustio meč Portsmuta zbog bolova u vratu, a u utorak je potvrdio novinarima da u sredu ide na operaciju ramena. Kapelo će za mečeve sa Kazahstanom i Andorom najverovatnije pozvati golmana Vest Hema Roberta Grina, a moguć je i povratak Pola Robinsona, koji brani za Blekburn. Kapelo je prethodno ostao i bez Bena Fostera iz Mančester Junajteda.

Foster je povredio palac, zbog čega će pauzirati devet nedelja, tako da neće moći da bude sreman za finale Lige Šampiona.

Sa tom povredom sam igrao proteklih 18 meseci. Sada moram da gledam u budućnost i želim da budem spreman za početak sedeće sezone i verujem da će Engleska biti uspešna i bez mene“, rekao je 38-godišnji Džejms.

Engleska vodi u grupi 6 sa 15 bodova iz pet utakmica. Prvi meč Englezi igraju u Kazahstanu 6. juna, a četiri dana kasnije dočekuju Andoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: