Mančester bez Fostera devet nedelja

Drugi golman Mančester Junajteda Ben Foster bar devet nedelja će biti van terena posle operacije palca.

Izvor: B92, eurosport

Ponedeljak, 18.05.2009.

15:06

Default images

Pošto je operacija neizbežna to znači da će Foster morati da propusti finale Lige šampiona protiv Barselone 27. maja u Rimu, ali i poslednju utakmicu u Premijer ligi, u nedelju, protiv Hala. Foster takođe neće moći da se nađe ni u sastavu engleske reprezentacije na mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Kazakstana i Andore, koje se igraju 6. i 10. juna.

“To je veliki udarac za Bena, jer neće samo propustiti finale Lige šampiona, već i utakmice u nacionalnom sresu”, rekao je menadžer šampiona Engleske Aleks Ferguson, “Ben je pokušao da nastavi sezonu uprkos povredi, ali je došao do trenutka kada je operacija jedino rešenje. Znam da je razočaran, ali je važno da operacija uspešno protekne”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: