Mijatović: "Želeli smo Tevesa"

Sportski direktor Reala iz Madrida Predrag Mijatović priznao je da je ove sezone nekoliko puta razgovarao sa agentima Karlosa Teveza.

Izvor: B92

Subota, 16.05.2009.

16:49

Default images

Argentinac već dve godine igra kao pozajmljeni fudbaler u Mančester Junajtedu, a engleski prvak nije iskoristio period ekskluzivnog prava njegovog ugovora, pa bi ovog leta mogao da bude zvezda prelaznog roka.

"Prvi put sam pre četiri meseca kontaktirao engleski klub. Nakon toga, još nekoliko puta sam razgovarao sa Tevezovim agentima, ali nam je tada rekao da želi da ostane u Engleskoj. Karlos nam je poručio da će ili ostati u Mančesteru ili će naći neki drugi klub u Engleskoj", izjavio je Predrag Mijatović za Dejli mejl.

Prema poslednjim informacijama engleskih medija, Tevez je veoma blizu odlaska iz Mančestera, pošto mu klub sa Old Traforda još nije ponudio novi ugovor.

Tevez je u prethodne dve sezone za Mančester odigrao 97 utakmica i postigao 34 gola. Njegov gol u Viganu, pre tri dana, značajno je uticao da klub još jednom osovji titulu prvaka, a u obe sezone osvojio je titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: