Borg našao angažman u Nemačkoj?

Teniska legenda Bjorn Borg obećao je da će odigrati meč za nemački klub iz niže lige Bad Rajhenhal u letnjoj sezoni koja počinje ovog vikenda.

Izvor: ÈŽ

Petak, 15.05.2009.

12:14

Default images

Borg, (52) naveden je kao najbolji igrač te ekipe za starije od 50 godina. Šveđanina je pozvao Volfgang Pišler, trener švedske biatlonske ekipe. “Znam ga nekoliko godina i igrao sam tenis s njim. Pre nekog vremena sam ga nazvao i pitao ga da li hoće da odigra meč za Bad Rajhenhal. Odmah je pristao”- izjavio je Pišler za "Sidetiše Cajtung".

On je dodao kako se, ipak, još ne zna da li će fantastični Šveđanin zaigrati za nemački klub. .

To ćemo odlučiti pred sam meč. Biće zabavno ako bude igrao za nas”, rekao je Pišler.

Borg je u karijeri pet puta osvajao Vimbldon i šest puta Rolan Garos, a nedavno je zbog finansijke krize u kojoj se našao želeo da proda trofeje osvojene u Engleskoj.

U međuvremenu je odustao od toga, a još nije poznato da li je angažman u Nemačkoj možda način da se izađe iz krize.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: