Bode Miler se još uvek ne povlači

Amerikanac Bode Miler izjavio je da planira da skija i sledeće sezone, ali da još uvek ne zna da li će učestvovati na Zimskim Olimpijskim igrama u Vankuveru.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.05.2009.

22:19

Default images

Dvostruki pobednik Svetskog kupa u četvrtak je objavio svoje planove, a prošle sezone je propustio poslednja četiri takmičenja da bi proveo više vremena sa svojom jednogodišnjom ćerkom i tada je naglasio da razmišlja o povlačenju.

"Bode planira da nastavi sa skijanjem", rekao je Rajner Salcgeber, prvi čovek alpskog tima Hed, "Ne bismo se iznenadili da je rekao da planira da pauzira godinu dana, ali je rekao da želi da skija".

Najvažniji događaj sledeće sezone će sigurno biti Zimske Olimpijske igre u Vankuveru, ali Miler nije sa Salcgeberom razgovarao o mogućem učešću. Miler je 2007. godine napustio američki skijaški tim i od tada se takmiči pod zastavom SAD, ali kao član Hed tima.

"Rekao je da ne razmišlja o tome. Bilo bi veliko iznenađenje da ne učestvuje, kod njega se nikad ne zna, možda u to vreme ode na Bahame", rekao je Salcgeber.

Ukoliko ne bude učestvovao na Olimpijskim igrama Miler bi mogao da ostane bez premija od strane Heda, pošto je upravo on glavni izvor prihoda ekipe.

Miler je takođe naglasio da će skijati bez trenera, kao i da će propustiti letnje treninge. Amerikanac ima ugovor sa Hedom do sezone 2011/2012, a u slučaju da Miler odluči da se ranije povuče ugovor neće biti raskinut već će on nastaviti da testira za austrijsku ekipu.

Sledeća sezona počinje 25. oktobra u Zeldenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: