Njukasl suspendovao Bartona

Ekipa Njukasl junajteda do daljeg je suspendovala igrača sredine terena Džoija Bartona.

Izvor: B92

Utorak, 05.05.2009.

13:44

Default images

Barton je na utakmici sa Liverpulom dobio crveni karton zbog preoštrog starta nad Ćabijem Alonsom, a potom ga je menadžer Njukasla i legenda kluba Alan Širer javno kritikovao zbog njegove glupisti, a mediju u Engleskoj su takođe objavili da su se njih dvojica žestoko posvađali posle utakmice na „Enfildu“.

Širer nije stao u odbranu svog igrača i obećao je da će kazniti Bartona, uz reči:

„Zaslužio je crveni karton, izneverio je i sebe i klub. Mislio sam da može nešto drugačije da uradi, ali nisam ni pomislio da će nastaviti i dobiti crveni karton, a izričito sam mu rekao da to ne radi“.

26-godišnji Barton će, i bez suspenzije kluba, propustiti ostatak sezone, pošto je zbog direktnog crvenog kartona dobio kaznu od tri utakmice neigranja.

U kratkom saopštenju Njukasla ekipa nije dala nikakvo objašnjenje za suspenziju, uz dodatak da niko dalje neće komentarisati situaicju.

Meč na „Enfildu“ bio je prvi za Bartona posle tri meseca pauze zbog povrede stopala, a poraz u Liverpulu doveo je Njukasl u nezgodan položaj, pošto se nalazi na tri boda od sigurne zone, za opstanak u ligi, a do kraja sezone su ostala još tri kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: