Bivši igrači na "Marakani" u utorak

Bivši igrači FK Crvena zvezda obratiće se javnosti u utorak u 13.45 na stadionu kako bi pružili podršku igračima i klubu u situaciji u kojoj se nalazi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2009.

18:10

Default images

Na konferenciji za medije govoriće Dragoslav Šekularac, Ratomir Dujković, Vladimir Petrović Pižon, Ivan Adžić i Vladan Lukić. O čemu bi bivši igrači mogli da govore na konferenciji za medije B92 je najavio još u nedelju tekstom " Igrači za spas Crvene zvezde".

Da je finansijska situacija u klubu alarmantna poznato je već neko vreme, medjutim razmere besparice biće poznate tek ulaskom značajnije finansijske "injekcije" u klub.

Beogradski dnevni list "Borba" prenosi, navijači su 1. maja "posetili" klub i dali rok Saši Koziću da napusti klub do kraja praznika. Iako je iz Zvezde tražena pomoć policije kako bi se zaposleni u klubu zaštitili od nezvanih gostiju poput menadžera koji pokušavaju da raznim pritiscima dobiju od službenika papire kojima se potvrduje da su "njihovi" igrači slobodni - MUP nije pokazao želju da makar jednu patrolu pošalje na "Marakanu" i zaštiti zaposlene u klubu.

Beogradski dnevnik prenosi i da u klupskoj ambulanti više nema lekova, zavoja, čak ni flastera. Klupski lekari šalju fudbalere koji se povrede kod prijatelja kako bi im bila pružena najminimalnija zdravstvena nega.

Poslednjeg dana aprila otkaz je dalo profesionalno obezbedjenje, a od ponedeljka "Marakanu" neće obezbeđivati ni Udruženje penzionisanih pripadnika MUP-a koje to radi decenijama. Sa "Marakane" odlazi jedan po jedan službenik, a pitanje je dana kada će sve firme koje je Zvezda iznajmljivala za obavljanje pojedinih poslova prestati sa radom.

Sportski direktor Ilija Ivić se tek juče vratio u Beograd uz Atine gde je proveo prvomajske praznike. Uz ekipu je ostao samo trener Čedomir Janevski koji iz pomoć Koromana, Lazetića i Milijaša pokušava da organizuje ekipu i da kako - tako časno završi prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: