Fudbaleri 'pali' na kladionici

Odbrambeni fudbaler Milana Marek Jankulovski i napadač Vest Hema Davide Di Mikele optuženi su u ponedeljak zbog svog učešća u ilegalnom klađenju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2009.

16:40

Default images

U saopštenju suda u Udinama kaže se da su njih dvojca, zajedno sa još nekolicinom bivših fudbalera Udinezea, bili deo ogranizacije koja se bavila ilegalnim klađenjem u periodu od 1998. do 2005. godine. Prema saznanjima medija, sudija koji je zadužen za ovaj slučaj, odlučio je da postoje dokazi protiv fudbalera, pa će im biti suđeno zbog njihovog učešća u skandalu.

Prvo ročište je zakazano za 2. oktobar.

Još dvojca fudbalera ’bjankonera’, Masimo Marđota i Đanpjero Pinci, takođe, će odgovarati zbog svog učešća u tom skandalu. Svi oni su optuženi da su se kladili na mečeve Serije A, ali i na utakmice u drugim ligama.

Paola Barzano, koja je u to vreme bila predstavnik Eurobeta, takođe će se pojaviti na suđenju, kao i Armando Zamparo, koji je bio vlasnik kladionice u centru Udina gde su fudbaleri dolazili da bi se kladili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: