Pešić: 'Ovako treba da se igra'

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić ocenio je da je njegova ekipa u nedeljnoj pobedi nad FMP-om od 72:54 odigrala onako kako se mora da bi tim napredovao.

Izvor: B92

Nedelja, 03.05.2009.

23:47

Default images

"Bila je ovo intenzivna utakmica, a mi smo igrali dobro, pre svega u odbrani. Igrali smo baš onako kako treba da se igra da bi naši igrači rasli, a mi kao tim napredovali. Imali smo i žutih minuta, ali ne bih o tome, jer su to neke dečije bolesti", rekao je Pešić.

Zvezda je zahvaljujući pobedi povela sa 2:0 u polufinalnoj seriji Svislajon Super lige Srbije. Za plasman u finale sada joj je potrebna još jedna pobeda, a prvu priliku će imati već u sredu u Beogradu.

"U dobrom smo raspoloženju i to treba da iskoristimo u trećoj utakmici i plasiramo se u finale", istakao je Pešić.

Trener FMP-a Milovan Stepandić ocenio je da se u igri njegove ekipe video strah, koji je izazvao poraz na prvoj utakmici sa Zvezdom u beogradskom "Pioniru" gde je pobednik odlučen u poslednjim sekundama meča.

"Osetio se strah kod igrača, što se videlo u šutu i sa distance i sa penala. Znali smo da će Zvezda da skupi odbranu u reketu, što nam je ostavilo dosta prostora za šut, ali mi to nismo kažnjavali. Pri tom nas je Zvezda i nadskočila, pa je poraz bio neminovan", naveo je Stepandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: