Teodosić za B92: "Nismo zadovoljni"

Košarkaši Olimpijakosa završili su učešće na finalnom turniru Evrolige u Berlinu drugim porazom.

Izvor: B92

Nedelja, 03.05.2009.

21:52

Default images

Klub iz Pireja zauzeo je četvrto mesto nakon neuspeha u duelu sa Barselonom, 95:79. Srpski reprezentativac Zoran Erceg postigao je 11 poena, uz 5 skokova, za 23 minuta na parketu, dok je Miloš Teodosić zabeležio 5 poena i 2 asistencije za 25 minuta. Teodosić je u izjavi novinaru B92 Milošu Raduloviću rekao da njegova ekipa nije odigrala motivisano i da niko nije zadovoljan četvrtim mestom.

Košarkaši Olimpijakosa u Berlinu su igrali prvi F4 turnir posle 10 godina pauze i nisu uspeli da ponove uspeh iz 1997, kada su osvojili jedinu titulu prvaka Evrope u klupskoj istoriji.

“Veliki klub kao što je Olimpijakos ne može da se pohvali četvrtim mestom. Odigrali smo utakmicu bez motiva. Okrećemo se grčkom prvenstvu, jedinom takmičenju koje nam je preostalo. Želimo da se revanširamo Panatinaikosu za poraz u finalu Kupa i onaj iz polufinala u Berlinu”, izjavio je Teodosić za B92 posle ubedljivog poraza od Barselone.

Olimpijakos je u pokušaju da se vrati na vrh Evrope na početku sezne doveo nekoliko igrača za veliku scenu. U Pirej su stigli Teo Papalukas i Nikola Vujčić, igrači sa po dve titule u Evroligi, koliko ima i Izraelac Jotam Halperin. Za Teodosića, Berlin je bio prva prilika za osvajanje titule prvaka Evrope.

“Atmosfera je bila fenomenalna. Ovo je veliko iskustvo, ne samo za mene, već i sve mlade igrače iz naše ekipe, kojih nije malo. Mnogo mi znači ovo iskustvo, ali ostaje žal što se nismo plasirali u finale“, kaže Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: