Kvalifikacije: Odbojkaši na Špance

Odbojkaši Srbije biće domaćini turnira L grupe treće runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010, koji će se odigrati od 14. do 16. avgusta u Kragujevcu.

Izvor: B92

Nedelja, 03.05.2009.

20:24

Default images

Pored Srbije, u L grupi igraće Španija, kao i drugoplasirane reprezentacije iz F i G grupe II runde kvalifikacija. Plasman na sedamnaesto SP, koje će se odigrati u Italiji, izboriće dve reprezentacije sa turnira L grupe.

U F grupi II runde kvalifikacija, u Roterdamu, u Holandiji, od 30. maja do 1. juna igraće Holandija, Estonija, Turska i Letonija. Drugoplasirana selekcija izboriće učešće na turniru u Kragujevcu, dok će pobednik takmičenje nastaviti u J grupi III runde kvalifiakcija.

U G grupi II runde kvalifikacija, u Povoa de Varzimu, u Portugaliji, od 27. – 31. maja igraće Portugalija, Grčka, Slovenija, Rumunija i Danska. Drugoplasirana selekcija će u III rundi kvalifikacija igrati u L grupi, u Kragujevcu. Pobednik turnira će takmčenje nastaviti u J grupi, a trećeplasirana reprezentacija u K grupi III runde kvalifikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: