Bolt lakše povređen u saobraćajci

Trostruki olimpijski šampion i svetski rekorder na 100, 200 i 4x100 metara Jamajčanin Usein Bolt zadobio je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi.

Izvor: B92, AP

Četvrtak, 30.04.2009.

14:09

Default images

Do nesreće je došlo u sredu na auto putu u blizini Kingstona. Bolt je izgubio kontrolu nad svojim automobilom koji je na mokrom kolovozu proklizao, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. U najbližoj klinici odmah mu je pružena medicinska pomoć, i nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da nema ozbiljnih povreda.

Sa Boltom se, u trenutku nesreće, nalazila i neimenovana ženska osoba koja, takođe, nije ozbiljnije povređena, a oboje su odmah prebačeni u bolnicu radi detaljnih pregleda.

"Dobro se osećam", izjavio je 22. godišnji atletičar nakon izlaska iz bolnice.

Ministar sporta Jamajke Olivija Granž potvrdila je, takođe, da su povrede kioje je zadobio Bolt lakše prirode, uglavnom ogrbotine.

Menadžer svetskog rekordera Norman Pirt poručio je da će Bolt u narednih 48 sati biti podvrgnut dodatnim lekarskim pregledima, posle čega će zajedno odlučiti o njegovom učešću na mitingu koji se narednog vikenda održava u Kingstonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: