Nenadić suspendovan u Pik Segedu

Srpski rukometaš Petar Nenadić suspendovan je do daljnjeg posle finala kupa Mađarske u kojem je njegov tim, Pik Seged, ubedljivo poražen od Vesprema.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Petak, 24.04.2009.

17:58

Default images

’’Gazda ga je suspendovao do daljnjeg, trenira sam, ostavio je meni da odlučim kada će ponovo biti vraćen u tim. Imao je dosta propusta u ponašanju, loše odigrao, sve se nakupilo. Mada, to je učinjeno i kao primer ostalim igračima’’, rekao je Matić.

Nenadić ima još dve godine ugovora, u Segedin je došao prošlog leta iz Barselone. Pauzirao je skoro devet meseci zbog povrede kolena.

Na prvenstvenoj utakmici sa Vespremom u martu burno je reagovao pošto ga je Matić zamenio, a navodno njegovo ponašanje je glavni razlog za suspenziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: