FSS: Uefa šalje 2 miliona evra

Evropska fudbalska unija odoborila je donaciju od dva miliona evra za izgradnju "Kuće fudbala" u Staroj Pazovi.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.04.2009.

15:38

Default images

Fudbalski savez Srbije je saopštio da će mu ta sredstva na raspolaganju biti za sedam dana. Sastanku komisije UEFA za realizaciju het-trik programa, održanom u Nionu, prisustvovao je generalni sekretar FSS Zoran Laković, koji je čelnicima UEFA među kojima su bili predsednik Mišel Platini i generalni sekretar Dejvid Tejlor, predstavio projekat izgradnje srpske "Kuće fudbala".

"Dobili smo niz pohvala i svi prisutni su bili oduševljeni našim dosadašnjim rezultatima. Usledila je jednoglasna odluka o donaciji od dva miliona evra i FSS će ta sredstva na raspolaganju imati već za sedam dana", rekao je Laković.

Generalni sekretar FSS je najavio i da će ta organizacija pokušati da dobije pomoć i od Svetske fudbalske federacije.

"Od ranije imamo informaciju iz FIFA da je naš projekat u završnom procesu razmatranja i očekujemo uskoro da nam i oni proslede sredstva iz svog donatorskog projekta", naveo je Laković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: