Prva mesta Aranđelovčanima

Prva mesta u trkama za „Biciklističku ligu Srbije“ i „Danima Beograda - Trofej Čukarice“ u Beogradu pripale su vozačima aranđelovačke Šumadije.

Izvor: B92

Subota, 11.04.2009.

15:17

Default images

Na trkama koje je na stazi u Košutnjaku organizovao klub Čukarički uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Opštine Čukarica, kao i firme „Banem“ prva mesta su osvojili Novica Savić, kod mlađih kadeta, Aleksi Veličkoviću, kod kadeta.

Trku je otvorio Zoran Alimpić, zamenik gradonačelnika Beograda, a prisustvovali su i član Opštinskog veća Čukarice Jovan Anđelković i predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu Beograda Dragan Ćirić.

Na stazi od 13,2 km, za mlađe kadete, Novica Savić je zabeležio vreme od 27,07 minuta i pretekao klupskog druga Vladimira Vukojčića (27,09) i Džejlana Hukića iz Novog Pazara (29,25). To je druga pobeda Savića u dve trke za Ligu.

Kadeti su vozili 26,4 km i Aleksa Veličković je postigao vreme 47,07 minuta i bio je brži od Lazara Jovanovića iz čačanskog Borca (48,54) i Uroša Jovanovića iz Šumadije (49,07). Veličković je u prvoj trci na Mušeluku bio četvrti.

Juniori su vozili naistoj stazi, ali ne za Ligu. Pobedio je Stefan Sekulić iz novosadskog Vela, u vremenu 51,22 minuta. Odsprintao je Stefana Ivkovića iz Crvene zvezde, dok je treći u vremenu 53,02 stigao Saša Denić (Crvena zvezda).

Na stazi su se našle i dame, a slavila je Jovana Uzelac iz Sombora koja je stazu do19,8 kilometra prešla za 42,20 minuta. Druga je bila Dragana Kovačević iz Avale (42,53), treća Marija Kuzeljević iz Crvene zvezde (51,31).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: