SAF: Nisam znao da sam toliko važan

Menadžer Mančester Junajteda, Ser Aleks Ferguson nastavio je "verbalni rat" sa menadžerom Liverpula Rafom Benitesom.

Izvor: B92, BBC

Subota, 11.04.2009.

12:22

Default images

Škotski stručnjak izrazio je čuđenje kada je čuo da je Španac na konferenciji za novinare, pred utakmicu Lige šampiona sa Čelsijem, govorio o njemu. Benites je govorio da misli da je Ferguson uplašen u finišu borbe za titulu prvaka Engleske. “Pred evropsku utakmicu on govori o Aleksu Fergusonu. Fantastično. Nisam znao da sam toliko važan“, izjavio je menadžer Junajteda.

Ferguson se osvrnuo na pobedu Čelsija na Enfild roudu u prvom meču ćetvrtfinala Lige šampiona.

“Čelsi je sada stekao veliku prednost, naročito u samopouzdanju. Videli ste njihovu radost na kraju utakmice, oni su svesni značaja te pobede i u rezultatskom i u psihološkom smislu“, rekao je Ferguson.

Trofejni menadžer sa Old Traforda je dodao da je potpuno srećan stanjem na tabeli. Ferguson je izjavio da je spreman da se bori za titulu do poslednjeg kola, kao što je na to bio spreman i pre godinu dana (kada je Čelsi do poslednjeg kola imao šanse da postane prvak Engleske).

Ferguson smatra da nema ništa pogrešno u tome da menadžeri pričaju o rivalskim klubovima.

“Ako me neko pita nešto o rivalskim timovima, ja ću reći svoje mišljenje. Menadžer Arsenala Arsen Venger je pričao o Junajtedu pre par nedelja, pitali su ga o nama i on je rekao da je moj tim trenutno nedodirljiv. Ja sam bio svestan opasnosti te izjave, jer su nedelje iza nas pokazale da nismo nepobedivi. Međutim, nema ništa lošeg u toj izjavi“, zaključio je Ser Aleks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: