Rad ide na pobedu na Karaburmi

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić istakao je da je pobeda na utakmici 25. kola Jelen Super lige sa OFK Beogradom imperativ za njegov tim.

Izvor: B92, Beta

Petak, 10.04.2009.

14:07

Default images

Dva prethodna duela gradskih rivala u ovoj sezoni završena su remijem, ali Rad igra u sve boljoj formi što dokazuje činjenica da su neporaženi na poslednjih pet utakmica. "Poštujemo ekipu sa Karaburme, koja je skup mladih talentovanih fudbalera, ali verujem da možemo do novog pozitivnog ostvarenja", kazao je Nikolić, koji će na gostovanju OFK-u odmarati najumornije igrače.

Nikolić je i pozvao navijače Rada da pomognu timu.

"Ova ekipa zaslužuje njihovu podršku. Nema sumnje da će naši navijači biti prisutni na Karaburmi i želeo bih da stvore pravi domaćinski ambijent kakav umeju", kazao je Nikolić.

Optimista je i Jagoš Vuković, mladi srpski reprezentativac u redovima Rada.

"Atmosfera u ekipi je odlična što potvrdjuju i rezultati u drugom delu sezone. OFK Beograd nam je dužnik, jer smo ih dva puta nadigrali, ali ih nismo pobedili. Očekujem da ovaj put ostvarimo maksimalan učinak", naveo je defanzivac Rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: