Klinsman pred otkazom?

Uprava Bajerna odlučila je da na kraju sezone raskine saradnju sa trenerom Jirgenom Klinsmanom, prenosi "Bild".

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 10.04.2009.

13:47

Default images

Međutim, u tekstu se dodaje da će Nemac otkaz dobiti već u subotu, ako Bajern ne uspe da u Minhenu savlada Ajntraht u Bundesligi. "Šefovi su primetili da Klinsmanove reči više ne dopiru do ekipe. On je sada samo posmatrač tima", navodi se u tekstu "Bilda", koji se, doduše, poziva na anonimne izvore. Bavarci su trenutno sa 48 bodova četvrti na tabeli Bundeslige, i imaju tri boda manje od vodećeg Volfsburga.

Pored toga, u sredu su izgubili u četvrtfinalu Lige šampiona od Barselone na Kamp Nou sa 4:0 i veruje se da uprava to neće oprostiti Klinsmanu. Bajern je ubedljivo poražen i na poslednjoj utakmici Bundeslige u kojoj ih je Volfsburg ponizio 5:1.

Nemac je, ipak, posle poraza u Barseloni rekao da ne namerava da podnese ostavku, uprkos tome što je predsednik kluba Franc Bekenbauer igru Bajerna u prvom poluvremenu susreta sa Barselonom opisao kao "najlošiju u istoriji kluba".

Klinsmanu je posao u Bajernu, u koji je stigao na početku sezone, prvi klupski angažman u karijeri. Prethodno je reprezentaciju Nemačke predvodio do trećeg mesta na Svetskom prvenstvu 2006. godine.

Ostrvski mediji objavili su da je aktuelni nemački šampion zainteresovan da na mesto Klinsmana dođe stručnjak Arsenala, Arsen Venger, kome će, kako se navodi, biti ponuđeno pet i po miliona evra po sezoni i četvorogodišnji ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: