Hidink oduševljen Ivanovićem

Menadžer Čelsija Gus Hidink bio je veoma zadovoljan izdanjem Branislava Ivanovića u meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2009.

02:09

Default images

Čelsi je u prvoj utakmici na Enfildu pobedio sa 3:1, a srpski reprezentativac postigao je prvi i drugi gol za svoj tim. „On je veoma odlučan momak. Potpisao je ugovor sa Čelsijem, a nije dobijao priliku često. To je veoma loše za fudbalera. Ali, nastavio je sa treninzima, bio je mentalno jak i, iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji, obavio je odličan posao na desnom beku.

On obično igra na mestu centralnog odbrambenog, ali u velikim klubovima morate da se prilagodite, a on je to sjajno uradio. Lepo je videti takav pristup."

Holanđanin je nakon meča bio nezadovoljan jer smatra da je Čelsi trebao ubedljivije da pobedi, iako je konačan rezultat odličan po 'plavce'.

„Veoma sam nezadovoljan što nismo postigli više golova. Ipak, na Enfildu je uvek teško igrati. Dokaz za to su rezultati postignuti u velikim mečevima na ovom stadionu. Na kraju smo zadovoljni rezultatom koji je realno bio neočekivan, ali mislim da smo zaslužili."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: