Pašanski u 3. kolu kvalifikacija

Boris Pašanski se plasirao u treće kolo kvalifikacija za ATP turnir u Kazablanki, pošto je u 2. kolu pobedio Serhija Gutieresa Ferola rezultatom 7:5, 7:6 (7:5).

Izvor: B92

Nedelja, 05.04.2009.

17:21

Default images

Kao 170. igrač sveta, Pašanski je bio veliki favorit protiv 20.godišnjeg Španca, koji na ATP listi zauzima tek 424. mesto, ali se namučio da bi to opravdao. U drugom setu naš teniser je čak morao da "juri" brejk zaostataka i na kraju je ipak uspeo da zabeleži pobedu u dva seta, pošto je u taj brejku odlučilo njegovo iskustvo.

U poslednjem kolu kvalifikacja Pašanski će u ponedeljak igrati protiv 120. igrača sveta Španca Rubena Ramosa Idalga, koji je drugi nosilac. Njih dvojica se do sada nisu sastajali.

Turnir u Kazablanki igra se za nagradni fond od 450.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: