Laursen ne igra do kraja sezone?

Menadžer Aston Vile Martin O'Nil priznao je da ne zna kada će se kapiten Martin Laursen vratiti na teren, kao i da će možda odsustvovati do kraja sezone.

Izvor: B92

Nedelja, 05.04.2009.

16:47

Default images

Danac se od januara oporavlja od povrede kolena, i uprkos najavama da će se u igru vratiti početkom aprila, novi izveštaji engleskih medija navode da će verovatno propustiti i poslednjih sedam mečeva Vile. "I dalje se nije potpuno oporavio. Da li će zaigrati pre kraja sezone? Stvarno ne znam", rekao je O'Nil "Birmingem Mejlu".

Ovo svakako nisu dobre vesti za Vilu, koja nije ostvarila pobedu u poslednjih osam mečeva, i koja se trenutno nalazi na petom mestu Premijer lige sa 52 boda, šest manje od Arsenala.

Otkako se Laursen povredio, tim Vile je kombinovao više defanzivaca u pokušaju da ostanu u idealnoj formi, ali za sada Dejvis, Najt i Kueljar nisu doneli željene rezultate.

O'Nil je najavio da će u odsustvu kapitena nastaviti da kombinuje Dejvisa i Kueljara u odbrani. Aston Vila u nedelju igra protiv Mančester Junajteda na Old Trafordu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: