SAAF: Vukovi bolji od Djuksa

Derbi drugog kola Superlige u američkom fudbalu pripao je Vukovima koji su u Novom Sadu savladali Djukse sa 43:36 (7:7, 7:7, 14:7, 8:15, 7:0) posle produžetaka.

Izvor: B92

Subota, 04.04.2009.

23:42

Default images

Vukovi vodili četiri puta, isto toliko puta su Djuksi stizali, da bi se potom igrali produžeci. Nakon što obe ekipe nisu uspele da iskoriste svoje napade, Vukovi su preko Aleksandra Lazovića postigli TD, a zatim je raninbek gostiju Brendon MekDauel, zablistao i u odbrani. Amerikanac je presekao dodavanje kvoterbeka Djuksa Čabe Juhasa za pobedu Beograđana.

Pobeda Vukova u ovom meču računaće se za Superligu, ali i za regionalnu Centralno-evropsku ligu.

Pored MekDauela koji je meč završio sa tri tačdauna, utakmicu je obeležio i vajd risiver Djuksa Rastko Jokić koji je takođe postigao tri TD kojima je vraćao u igru svoju ekipu.

Meč na stadionu FK Kabel pratilo je petstotinak navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: