Majami: Mari sa Đokovićem u finalu

Britanac Endi Mari plasirao se u finale turnira Masters serije u Majami pobedom nad šestim nosiocem, Argentincem Huanom Martinom Del Potrom sa 6:1, 5:7, 6:2.

Izvor: B92

Subota, 04.04.2009.

09:08

Default images

Marej, koji je na turniru postavljen za četvrtog nosioca, u finalu će se sastati sa najboljim srpskim teniserom, trećim nosiocem turnira, Novakom Đokovićem, koji je u polufinalnom meču savladao drugog 'kosturaša' Rodžera Federera u tri seta, 3:6, 6:2, 6:3. Finale je na programu u nedelju, 5. aprila, od 18:30 časova po centralnoevropskom vremenu.

Đoković protiv Marija ima pozitivan rezultat, pošto je u šest međusobnih susreta slavio četiri puta, ali je Britanac dobio poslednja dva duela, na turniru Masters serije u Kanadi, kao i na turniru u Sinsinatiju, oba puta prošle godine.

Đoković je pre dve godine osvojio turnir u Majamiju i tada je savladao Marija u polufinalu sa 6:1, 6:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: