Galijani: "Ančeloti ostaje"

Izvršni direktor italijanskog fudbalskog kluba Milana Adrijano Galijani rekao je da će trener Karlo Ančeloti i sledeće sezone predvoditi "crveno-crne".

Izvor: B92, Beta

Petak, 03.04.2009.

23:08

Default images

Galijani i Ančeloti su na sastanku u sredu razgovarali o budućnosti italijanskog stručnjaka u klubu sa San Sira. Italijanski mediji su prethodnih dana navodili da postoji mogućnost da Ančeloti napusti Milan, ali izvršni direktor "crveno-crnih" rekao je da klub neće dovesti novog trenera.

"Novi trener Milana je Ančeloti. Posle njega klub bi mogao da predvodi bivši igrač ekipe iz doba (vlasnika kluba Silvija) Berluskonija. Ali, to ne treba da se shvati kao naredba...", rekao je Galijani novinarima prilikom poslovnih sastanaka u Breši.

Adrijano je dodao da je Ančeloti postigao sjajne rezultate sa Milanom i da italijanski trener ne mora nikome da se dokazuje.

"Karlo je dva puta osvojio Ligu šampiona, kao igrač i trener i on ne mora više da se dokazuje", dodao je on.

Galijani nije želeo da odgovori na provokaciju trenera Intera Žozea Murinja, da je Milan jedini klub na svetu koji je poražen u finalu Lige šampiona posle vodjstva od 3:0, protiv Liverpula 2005. godine.

"Ako komentarišete Murinjove izjave samo ćete uvećati njegovu želju za slavom... Ja to više ne želim da radim, šta god on rekao", zaključio je Galijano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: