Kazne za članove RK Partizan

Trojica članova Rukometnog kluba Partizan kažnjena su zbog tri crvena kartona u osmini finala Petrohemija Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2009.

17:55

Default images

’’Crno-beli’’ su savladali ’’večitog rivala’’ rezultatom 26:25 i tako se plasirali u četvrtfinale tog takmičenja. Rukometaš Nenad Radosavljević namerno je sprečio izvođenje početnog bacanja rivala pri rezultatu 26:25, diskvalifikovan je i naknadno je kažnjen sa dve utakmice neigranja i 10.000 dinara.

Trener Saša Bošković neće moći da obavlja svoju funkciju 15 dana zbog nesportskog ponašanja prema sudijama i delegatu. Istu kaznu dobio je i rukometni radnik Partizana Predrag Jušković koji je kao posmatrač na meču vređao sudije, a u 49. minutu je metalnim novčićem pogodio sudiju Nenada Nikolića u denu butinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: