P.Đorđević najavio kraj karijere

Bivši fudbalski reprezentativac naše zemlje i član grčkog Olimpijakosa Predrag Đorđević najavio je u utorak da će na kraju sezone završiti karijeru.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 31.03.2009.

11:23

Default images

"Bilo mi je teško da donesem ovu odluku jer mi je fudbal omogućio da proživim divne trenutke", poručio je 36-godišnji igrač na klupskom sajtu. Olimpijakos je već osigurao novu titulu prvaka Grčke, a u utakmici pretposlednjeg kola sa Larisom na stadionu "Karaiskaki" planirano je veliko slavlje kojim će se obeležiti nastavak velike dominacije u grčkom fudbalu.

Đorđević je za reprezentaciju Jugoslavije, odnosno za selekciju Srbije i Crne Gore, odigrao 38 utakmica, a bio je i učesnik prvenstva sveta u Nemačkoj 2006. godine.

Vrhunac klupske karijere dostigao je kao član Olimpijakosa, kome se pridružio 1996. godine. Đorđević je sa ovim klubom osvojio 12 titula nacionalnog prvaka Grčke u poslednjih 13 godina, kao i četiri trofeja u Kupu Grčke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: