Jovanović trenira sa Zvezdom

Povremeni reprezentativac Crne Gore Milan Jovanović trenira u Crvenoj zvezdi, pišu podgorički mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2009.

17:51

Default images

Jovanović nije potpisao ugovor sa Spartakom iz Naljčika pa je od utorka u Beogradu gde trenira sa fudbalerima Crvene zvezde. "Dogodile su se izvesne komplikacije, pokušali su da me nateraju da potpišem nešto što nismo dogovorili prilikom prvog razgovora," rekao je Jovanović za podgoričku 'Arenu', "Vratio sam se u Srbiju, nije to proba, ljudi su mi omogućili da treniram sa njima."

Jovanović je prošle sezone igrao za rumunskog drugoligaša, Univerzitateu iz Kluža, a za reprezentaciju Crne Gore odigrao je deset utkamica, poslednju protiv Italije (2:1).

"Zahvalan sam ljudima iz Zvezde jer su mi dozvolili da treniram sa ekipom. Imamo dogovor da ukoliko im bude potreban takav profil igrača kao što sam ja, ostanem pola godine, možda i godinu... Svestan sam međutim da Zvezda trenutno ima 30 igrača, da je Čedomir Janevski napravio kostur ekipe, ali do nedelje će se znati ostajem li ili ne na 'Marakani'," rekao je za 'Arenu' Jovanović.



Igra na poziciji levog beka, a rođen je 1983. godine.

Pre odlaska u Rumuniju nastupao je za ekipe Borca iz rodnog Čačka, Mladosti iz Lučana i Železnika, a prvi klub u Rumuniji bio mu je Vaslui. Iz Vasluija je otišao u Univerzitateu iz Krajove, vratio se u niški Radnički, pa ponovo otišao u Rumuniju, u Unireu Urziceni.

U sezoni 2007/2008 bio je član Univerzitatee iz Kluža. Ekipa je ispala u drugu ligu, a Jovanović jesenas odigrao 16 utakmica za tim koji se nalazi na 11. mestu na tabeli. I pored najavljenog dogovora sa ruskim premijerligašom Spartakom iz Naljčika ostao je bez angažmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: