CSKA pred gubitkom licence

Šampion Bugarske CSKA iz Sofije nalazi se u opasnosti da bude isključen iz evropskih takmičenja drugu godinu za redom zbog dugovanja.

Izvor: B92, Reuters

Utorak, 24.03.2009.

16:48

Default images

Najuspešniji bugarski klub sa 31 titulom šampiona ove sezone nije učestvovao u Ligi šampiona jer nije ispunio uslove za dobijanje licence.

„Istina je. CSKA je pred gubitkom licence“, rekao je Krasin Krustev, koji je zadužen za licenciranje klubova u Fudbalskom savezu Bugarske, „Postoji još nekoliko klubova koji imaju dugovanja, ali se CSKA nalazi u najtežoj situaciji pošto još uvek duguje značajnu svotu novca“

Ipak, Krustev je rekao da CSKA ima vremena da do 31. marta ispuni sve svoje finansijske obaveze.

„Videćemo, još uvek imaju vremena, ali timovima neće biti dozvoljeno da svoje dugove mire posle 31. marta i neće biti kompromisa“, dodao je Krustev.

CSKA trenutno zauzima drugo mesto u ligi sa 44 boda iz 19 utakmica i bodom manje od gradskog rivala Levskog.

„Nadam se da se neće ponoviti prošla godina pošto je CSKA klub sa mnogo navijača, ali i velikom tradicijom“, rekao je Krustev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: