"Orlići" na okupu, Tošić motivisan

Mlada fudbalska reprezentacija okupila se u Beogradu i nastavila za Kragujevac gde će se pripremati za prijateljske utakmice sa Ukrajinom i Rumunijom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 23.03.2009.

17:50

Default images

Tim Slobodana Krčmarevića 27. marta u Jagodini igra protiv Ukrajine, dok će se 1. aprila u Kragujevcu sastati sa Rumunijom, u sklopu priprema za Evrospko prvenstvo.

Posle nekoliko mečeva za 'A' tim, u mladoj selekciji ponovo je Zoran Tošić, koji je izjavio da mu je u ovom trenutku najbitnije da igra.

"Iskreno, nije mi teško pala činjenica da sam posle igranja za „A" tim, pozvan u mladu selekciju. Najvažnije je da budem u dresu Srbije i igram. Mislim da svi momci sa spiska mlade selekcije imaju kvalitet da se u svakom trenutku priknjuče „A" timu. U ovom trenutku, logično je, imaću više prilike da igram sa vršnjacima. Zbog toga sam zadovoljan i pun motiva za igranje protiv Ukrajine i Rumunije", izjavio je Tošić.

Na okupljanju nije bilo napadača OFK Beograda Nemanje Milića, koji je otkazao zbog povrede.

"Žao mi je zbog Milića jer bi mu dosta značilo prisustvo u mladoj reprezentaciji, ipak, platio je ceh teškom terenu po kojem je igrao protiv Javora u Ivanjici. Bio je prinuđen da otkaže učešće u ovoj akciji. S druge strane, raduje me nešto kompletnija selekcija s obzirom da će sa nama biti Zoran Tošić i Nemanja Matić, igrači koji su već debitovali za „A" selekciju", rekao je selektor Krčmarević, koji se nada nastavku uspešne serije mlade reprezentacije Srbije.

"To nam je opredeljenje u svakoj utakmici. Od poslednjih deset utakmica, imamo samo poraz od Mađarske u Budimpešti, pa se zaista nadamo da ćemo obradovati publiku u Jagodini i Kragujevcu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: