Ragbi: "Pobednik" u borbi za finale

Beogradski ragbi klub "Pobednik" dočekuje u subotu mađarski "Estergom" u prvoj polufinalnoj utakmici Regionalne lige.

Izvor: B92

Petak, 20.03.2009.

21:54

Default images

U ligi učestvuje 12 ekipa iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije, Mađarske i Bugarske, a pobednik će izboriti plasman u veliko finale sa najboljim timom iz Baltičke lige. Ovo je druga sezona da se takmičenje održava, a sledeće će se proširiti na 16 klubova, uz učešće timova iz Austrije i Češke. Utakmica će se igrati u subotu od 14 sati na Adi ciganliji u Beogradu.

"Atmosfera u ekipi je trenutno zaista fantastična. Nemamo baš nijednog povređenog igrača, svi su maksimalno dobro raspoloženi i igramo u najboljoj formi od početka sezone. Želimo pobedu sutra i prolazak u finale, a hoćemo da osvojimo sva tri trofeja ove godine", rekao je agenciji Beta kapiten "Pobednika" Marko Kapor.

Kapor je rekao da ne poznaju dobro Estergom, osim osnovnih informacija o igri.

"Nismo igrali protiv njih i ne poznajemo ih dobro, ali znamo da se oslanjanju na igru melea, dok su u liniji slabi, što je naše najjače oružje, tako da ćemo to koristiti sutra", kazao je kapiten beogradskog tima.

U drugom polufinalu sastaju se Ljubljana i prvi favorit takmičenja, Nada iz Splita.

"Razmišljamo sada smo o polufinalu. U ligi uopšte Nada je najveći favorit, imaju najviši budžet i najbolje igrače, ali su ove sezone podmladili tim, tako da mislim da sada i drugi imaju šansu da ih pobede", rekao je Kapor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: