Tipsarević u četvrtfinalu Sanrajza

Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale ATP turnira koji se u Sanrajsu na Floridi igra za nagradni fond od 125.000 dolara.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 19.03.2009.

22:41

Default images

Tipsarević je u drugom kolu savladao Austrijanca Štefana Kubeka sa 2:0 (6:3, 6:1). Treći teniser Srbije po plasmanu na ATP listi još ne zna protivnika u borbi za polufinale. Igraće sa pobednikom četvrtfinala u kojem će se sastati Teimuraz Gabašvili iz Rusije i pobednik meča prvog kola Igor Kunjicin (Rusija) - Martin Vasalo-Arhuelo (Argentina).

Tipsarević je na turniru u Sanrajzu sedmi nosilac, a većina nosilaca još uvek nije odigrala mečeve prvog kola jer su, uglavnom na Floridu stigli iz Indijan Velsa gde su učestvovali na Mastersu.

Nosioci su Tomaš Berdih (Češka), Rajner Šitler (Nemačka), Felisijano Lopes (Španija), Igor Kunjicin (Rusija), Simone Boleli (Italija), Hose Akasuso (Argentina), Janko Tipsarević (Srbija) i Floran Sera (Francuska).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: