Bomelu i Demikelisu novi ugovori

Kapiten minhenskog Bajerna Mark van Bomel produžio je ugovor sa klubom do juna 2010. godine, dok je Martin Demikelis odlučio da u ekipi ostane do 2012. godine.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 19.03.2009.

14:45

Default images

"Dogovorili smo se sa Markom da potpiše jednogodišnji ugovor, tako da će on predvoditi ekipu do juna naredne godine", rekao je menadžer prvaka Nemačke Uli Henes. Tridesetjednogodišnji Van Bomel insistirao je da potpiše dvogodišnji ugovor, ali je posle tromesečnih pregovora prihvatio ponudu kluba i potpisao nov ugovor na još godinu dana.

"Sve smo usaglasili i ostajem u Bajernu još godinu dana", rekao je holandski internacionalac, kome je stari ugovor isticao 30. juna.

Van Bomel je u Bajern prešao iz Barselone 2006. godine, ali mu se nije dopalo kada su čelnici kluba angažovali Anatolija Timoščuka iz Zenita, koji igra na njegovoj poziciji.

Demikelisu je ugovor isticao na leto 2010. godine, ali je i on prihvatio ponudu kluba da ga produži na još dve sezone.

"Vema sam zadovoljan ponuđenim uslovima i želim da sa Bajernom u naredne tri godine osvojim još trofeja", rekao je Argentinac, koji za najtrofejniji nemački klub igra od 2003. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: