Ilić: "Završio sam posao ekipe"

Posle utakmice Jagodina - Partizan treneri dve ekipe složili su se da je težak teren omeo i jedne i druge ali da je viđena velika borba i želja igrača oba tima.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.03.2009.

13:00

Default images

'Crno-beli' su na gostovanju u Jagodini slavili posle pobede od 1:0, a Jokanović rekao da bi "voleo da gleda drugačiji fudbal", a Milovanović da je ponosan jer su se njegovi igrači "isprsili pred Partizanom". Jedan od najraspoloženijih bio je Brana Ilić, čiji je gol rešio pobednika. "Ovo je pobeda ekipe, ja sam samo završio posao," rekao je Ilić.

"Postoje neki tereni koji su loši i teški, ovaj je bio skoro nemoguć. Nije to ono što želimo moje kolega ili ja da vidimo. Igrali smo prilično sporo, imali smo mnogo problema, nismo bili opasni iako smo pokušavali da napadnemo," rekao je posle utakmice Jokanović, "Jagodina se znalački branila, imali su nekoliko polukontri i situacija koje smo uspeli da rešimo.

Trud mojih igrača i napor koji su uložili daju mi za pravo da kažem da je pobeda zaslužena. Sigurno da bih voleo da gledam drugačiji fudbal."

"Ja sam i pre utakmice govorio da imamo puno motiva, da dolazi Partizan, da je to praznik fudbala, videli ste da smo po lošem terenu odigrali dobru utakmicu," rekao je trener domaće ekipe Neško Milovanović, "Uglavnom smo ih zaustavili, u jednom trenutku nismo imali dobar blok. Jedan detalj kada se igra sa ekipama kakav je Partizan može da košta puno.
www.partizan.rs
Zadovoljan sam željom i zalaganjem, isprsili smo se pred Partizanom, odigrali smo mušku utakmicu, plašim se samo pražnjenja igrača."

Jedini gol na utakmici postigao je Brana Ilić, igrač koji je u zimskom prelaznom roku stigao u Humsku i do sada nije imao puno prilika da igra.

"Bilo je mnogo teško, znali smo gde dolazimo. Videlo se, oni su igrali samo odbranu. Ovo mi je bila prva utakmica u kojoj sam igrao malo duže, naravno da se videla želja. Teško smo došli do bodova i zbog toga su nam još draži," rekao je Ilić, "Ovo je pobeda ekipe, ja sam samo završio ono što su oni radili 70 minuta, drago mi je što sam postigao gol. Tu sam da radim i da iskoristim svaku priliku koja mi se ukaže maksimalno."
www.partizan.rs
Odbrana Partizana i na trećoj uzastopnoj utakmici odbranila je svoj gol. Posle Ivanjice i duela sa Čukaričkim Božović nije savladan ni u Jagodini. Tandem štopera činili su kapiten Nenad Đorđević i Goran Gavrančić.

"Bilo je teže nego u Ivanjici, u provm poluvremenu ekipa Jagodine se samo branila, u drugom su i oni malo krenuli, otvorio se prostor, ali nije bilo lako stvoriti prilike," rekao je posle utakmice Goran Gavrančić i prokomentarisao to što ekipa nije primila gol, "Nama je to cilj, zadatak, posebno u ovakvim utakmicama dge se postiže malo golova.

Imali smo i malo sreće, tri boda su najvažnija ali moramo bolje da igramo. Ovo je samo jedan korak, znamo šta je cilj, idemo ka tituli. Hvala i navijačima na divnoj podršci, kada ih čujemo u teškim momentima to nas podiže."

'Crno-beli' u subotu igraju meč 22. kola, poslednjeg u drugom krugu takmičenja, a rival im je Hajduk iz Kule. Meč na stadionu u Humskoj igra se od 16.30. Jagodinci u subotu gostuju u Kruševcu, ekipi Napretka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: