Fudbaler Dinama kolabirao

Fudbaler zagrebačkog Dinama Ilija Sivonjić kolabirao je za vreme intervjua sa novinarom "Sportskih novosti".

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2009.

19:23

Default images

Ipak, posle ukazane lekarske pomoći njegovo stanje dobro i pušten je kući. Sivonjić je oko podne sa saigračem Mariom Mandžukićem u klupskim prostorijama razgovarao sa sportskim novinarom, a onda je iznenada počeo da se grči i kolabirao je usred razgovora.

U pomoć su mu priskočili Mandžukić, novinar "Sportskih novosti" i juniori Dinama, koji su ga okrenuli na bok i izvadili jezik iz usta da se ne bi ugušio, a Sivonjić se brzo pribrao.

"Odjednom mi se smračilo pred očima. Sećam se da mi je Mandžukić nešto pričao i da su me igrači gledali u čudu. Sada se osećam dobro i ne vrti mi se više u glavi", izjavio je Sivonjić posle ukazane pomoći.

On je odmah pregledan u klupskoj ambulanti, a potom je prebačen na kliniku "Rebro", gde su mu uradjene detaljne analize.

"Svi nalazi su u redu. Ono što se dogodilo neće imati nikakve posledice po Sivonjićevo zdravlje", izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: