Bez Marka Ćuruvije protiv BiH

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.03.2009.

22:47

Default images

Rukometni reprezentivac Srbije Marko Ćuruvija neće igrati predstojeće mečeve sa Bosnom i Hercegovinom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2010. Levom krilu španskog Teukra napukao je mišić ramena pa će morati da pauzira narednih deset dana. Selektor Jovica Cvetković se sada suočava sa velikim problemima jer ne može da računa ni na Ivana Nikčevića, koji se povredio još na Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj u januaru.

Marinko Kekezović, najbolji strelac mađarskog šampionata i povremeni reprezentativac, takođe je van terena zbog pucanja vratnog pršljena, zbog kojeg će morati još naredne dve nedelje da nosi "kragnu" i miruje.

Jedino levo krilo na spisku selektora je igrač španske Kvenke je Dobrivoje Marković.

Reprezentacija Srbije igra sa Bosnom i Hercegovinom u četvrtak u Sarajevu, a u nedelju u Nišu. Srbija trenutno zauzima prvo mesto u drugoj kvalifikacionoj grupi u kojoj još igraju Rusija, Bosna i Hercegovina, Švajcarska, Farska Ostrva i Italija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: