Partizan interesuje samo pobeda

Trener rukometaša Partizana Saša Bošković rekao je da veruje da će njegova ekipa pobediti Kolubaru i tako se približiti osvajanju titule šampiona.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 10.03.2009.

15:42

Default images

Rukometaši Partizana i Kolubare u sredu igraju derbi meč 19. kola Super lige Srbije. Klub iz Lazarevca prvi je na tabeli sa 32 boda, dok je Partizan drugi sa bodom manje. "Želimo da ostvarimo 15 pobeda u nastavku šampionata. Verujem u svoju ekipu, momci će dati sve od sebe, pobedićemo Kolubaru, iako oni tvrde da imaju bolju ekipu", rekao je Bošković.

"Naš cilj je da ovegodine osvojimo duplu krunu", dodao je on.

Kolubara je u prvom delu prvenstva pobedila Partizan sa 23:22, što je i poslednji poraz Partizana u prvenstvu, a trener "crno-belih" nije želeo da otkrije od kojeg igrača gostiju njegovoj ekipi preti najveća opasnost.

"Ne želim da pričam o Kolubari, ja mislim da smo mi bolji, oni tvrde da su oni, sve ćemo videti na utakmici. Bolji su od nas u finansijskom smislu, a u današnje vreme to mnogo odlučuje", rekao je trener partizana.

On je još istakao da će njegovoj ekipi svaka utakmica na gostovanju biti teška, jer sve ekipe najbolje igraju upravo protiv Partizana.

"Svaka utakmica će biti teška, jer su pune hale kada Partizan gostuje. Tako je bilo u Kaću, Šapcu i Priboju. Moji igrači su mnogo napredovali, od kada sam u januaru preuzeo ekipu i mislim da zaslužuju mnogo publike. Kada igraju protiv nas sve ekipe su posebno motivisane i mislim da je to dobro za rukomet", smatra on.

U Partizanu su istakli važnost sutrašnje utakmice, jer smatraju da bi pobednik tog meča mogao da osvoji titulu prvaka Srbije.

Kapiten "crno-belih" Ilija Abutović rekao je da se ekipa dobro spremila za meč, ali i da se Partizan ne plaši pobede.

"Najvažnije je da su svi zdravi i da dobro igramo. Dobro smo se spremili za utakmicu koja može da reši pitanje prvaka države. Ne plašimo se pobede", istakao je Abutović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: