Vilja van terena bar dve nedelje

Napadač Valensije David Vilja odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog povrede levog kolena.

Izvor: B92

Utorak, 10.03.2009.

11:58

Default images

Nijbolji strelac ekipe sa ‘Mestalje’ i drugi strelac Primere povredio se na prošlonedeljnom treningu, dva dana uoči prvenstvene utakmice sa Numansijom. Valensija je taj meč izgubila rezultatom 2:1. Standardni španski reprezentativac u ponedeljak je bio na dodatnim lekarskim testovima i utvrđeno je da ima problema sa ligamentima levog kolena i njegovom delimičnom dislokacijom.

Lekari se nadaju da će dvadesetsedmogodišnji Vilja propustiti samo meč protiv Rekreativa, a da će biti spreman za prvenstveni meč sa Rasing Santanderom.

Protiv Numansije, u nedelju, u timu Valensije nije bilo pravih napadača pošto su van terena bili i David Silva i Fernando Morijentes.

U poslednjih pet utakmica tim sa ‘Mestalje’ osvojio je samo dva boda, pa je trenutno osma ekipa na tabeli španskog šampionata sa 24 boda manje od lidera Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: